Levering van Libanese maaltijden in België

Overvloedig, smaakvol en gevarieerd. De Libanese keuken is populairder dan ooit en dit door zijn heerlijke smaken en gezonde twist. Hij heeft alles wat u kunt verwachten van de mediterrane keuken en benadrukt verse ingrediënten en vakkundige kooktechnieken. De Libanese keuken biedt een delicaat evenwicht tussen smaken en vormt een bijzonder heerlijk feestmaal wanneer het door een top-chef wordt bereid.

Dankzij Deliveroo hoeft u niet in te boeten aan kwaliteit wanneer u een maaltijd bestelt. Wij brengen een Libanese maal van topkwaliteit tot bij u, wat u de vrijheid geeft om zonder voorafgaande arbeid volop te genieten van een buitengewoon gerecht. Wij werken samen met restaurants uit Libanon en het Midden-Oosten verspreid over België en hebben per stad een gezamenlijke menulijst opgesteld. Eenmaal u online bij ons besteld hebt, zit er niets anders op dan te ontspannen in de wetenschap dat wij de maaltijd aan topsnelheid bij u zullen leveren.

Wat staat er op het menu?

België:Een heerlijke Libanese restaurantmaaltijd bij u aan huis geleverd

Wanneer u gasten ontvangt, blijkt de Libanese keuken een briljante keuze te zijn. U kunt uw maaltijd beginnen met mezze, wat doet denken aan Spaanse tapas en Italiaanse antipasti. Het bestaat uit een scala aan kleinere gerechten, zoals ingemaakte groenten, platte broden, hummus, olijven en nog veel meer. Het gaat erom uw gasten onder te dompelen in een gamma aan verschillende smaken, texturen en aroma’s.

Ook aan hoofdgerechten is er geen gebrek. Populair zijn de vele regionale variëteiten waaronder yakneh, een stoofschotel met verschillende aroma’s van kruiden en specerijen. Pitabrood wordt zo goed als bij elke maaltijd geserveerd en kan gebruikt worden om saus op te lepelen. Probeer mulukhiyah, een stoofschotel op basis van bladeren van de nalta plant aangevuld met kip en rundsvlees. Het wordt gegarneerd met in azijn gemarineerde uien en geserveerd met rijst.

Neem als dessert baklava, een klassieke lekkernij van filodeeg met noten en stroop, of kanafeh, een nagerecht dat het midden houdt tussen cake en taart, en bestaat uit een vulling van heerlijk gezoete witte kaas. Zo veel keuze laat niet op zich wachten! Probeer de Libanese keuken dan ook vandaag. Bestel uw feestmaal bij Deliveroo en in een mum van tijd brengen wij de restaurantmaaltijd aan uw deur.