Levering van Amerikaanse maaltijden in Gent

Het Amerikaanse aanbod van Deliveroo in Gent is zo ruim dat u keuze te over hebt. Van zuiders comfort food tot onvervalste native American gerechten, het assortiment in Gent is gigantisch. Zet er de toon in met Monterey jack kaasburgers overgoten met barbecuesaus op basis van whisky; ga verder met gebakken buttermilk burgers gegarneerd met een weelderige salade, en rond uw avond af met een volle romige aardbeienmilkshake.

Er gaat niets boven gezellig tafelen met het ganse gezin. Samen praten en lachen, gerechten onderling verdelen en genieten van het samenzijn zijn de sleutels tot geluk. Een Amerikaans feestmaal reikt u dit allemaal op een presenteerblaadje aan. Het leuke is dat u achteraf zelfs niet hoeft af te wassen! In Gent staan alle typische Amerikaanse gerechten op het menu, en dankzij Deliveroo krijgt u een smaakvolle maaltijd bij u thuis afgeleverd.

Gent: Amerikaanse gerechten tot aan uw deur, snel en slim!

Aangezien Gent de culturele hoofdstad is van België, hoort de Amerikaanse keuken hier perfect thuis. Met een aanbod van dikke getoaste BLT’s geserveerd met dunne frietjes, of de ultieme dubbele beefburger in een heerlijk briochebroodje raakt u helemaal verknocht aan alles wat Deliveroo, dankzij z’n samenwerking met restaurants, te bieden heeft. Elke staat heeft zijn eigen fantastische gerechten en Deliveroo levert dan ook een gigantisch aanbod van Amerikaanse gerechten aan huis.

Vergeet in geen geval de bijgerechten wanneer u bestelt. Knapperige calamarisringen of dunne krokante frietjes van zoete aardappel met een perfect bijpassende BBQ-dipsaus geven uw maaltijd dat ietsje meer. Bestel ook krokant gebraden kip; voeg een romige bananenmilkshake toe als dessert, en u krijgt een onvergetelijk diner. Leg de servetten alvast klaar, want een Amerikaanse bestelmaaltijd loopt letterlijk over van de smaak!

Of hebt u liever iets zoets? Proef van een verse appeltaart afkomstig uit één van de vele Gentse etablissementen of kies voor grote chocolate chip cookies die gegarandeerd bij de collega’s in de smaak zullen vallen tijdens een drukke werkdag! Er staan geen grenzen op het Amerikaanse menu bij Deliveroo!