Levering van sushi in België

In de jaren ‘80 was sushi nog een nieuwigheid en ietwat elitair. Vandaag de dag is het zo goed als overal bekend en bij iedereen populair. Sushi is gezond, makkelijk om samen van te genieten, wijkt een beetje af van de norm en is toegankelijk. En ook in België, waar u in elke stad wel sushirestaurants vindt, is dit het geval.

Een uitstapje naar een sushirestaurant kan natuurlijk leuk zijn, maar weliswaar soms hectisch. Bij Deliveroo weten wij dat de beste plaats om te genieten van uw favoriete gerecht natuurlijk thuis is. Om van deze droom werkelijkheid te maken, werken wij samen met sushirestaurants van over heel België. Ons doel is erop toe te zien dat u thuis kunt genieten van een restaurantmaaltijd. U hoeft enkel online te bestellen en wij doen de rest.

Wat staat er op het menu?

België:Een zee van verse sushi ligt voor u klaar

Of u nu een sushinieuweling bent of u houdt van de sashimismaak, ons aanbod bevat gegarandeerd iets naar uw zin. Vergeet ook de smaakmakers niet. Sushi wordt traditioneel geserveerd met wasabi, sojasaus en gember. Dit laatste gebruikt men in de Japanse keuken gewoonlijk om tussen de gangen door de smaakpapillen te zuiveren, maar het smaakt ook heerlijk bij verfijnde vis.

Sushi is een specifieke combinatie van vis en in vinaigrette gegaarde rijst. Makirollen worden gemaakt van rijst en een bijhorend ingrediënt, en vervolgens omhuld met zeewier. De keuze is ruim en gaat van rauwe tonijn tot komkommer. Maar u kunt op meerdere manieren genieten van sushi. Zo is de typische nigiri een perfect vingerhapje dat elke smaak van de royale garnering perfect laat uitkomen.

Californische rolletjes zijn ook populair en natuurlijk sterk beïnvloed door de Amerikaanse fusion keuken. De mix van avocado, krab en mayonaise omhuld met sushirijst en nori is overheerlijk en het proberen waard, ook al hebt u nog nooit sushi geproefd. Of u nu een lichte éénpersoonslunch of een uitgebreid sushidiner voor een groep zoekt, Deliveroo staat tot uw dienst. Geef gewoon uw bestelling door en in een mum van tijd staan wij aan uw deur.