Levering van ontbijt in België

Aangezien het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, maakt u er best een topmaal van. Een goed ochtendmaal is dé manier om uw dag te starten en in de stad is het keuzeaanbod groot. Een volledige maaltijd of gewoon wat fruit en koffie … Deliveroo bezorgt u enkel het allerbeste.

Wilt u thuis gasten ontvangen en ze verrassen met een ontbijt van restaurantkwaliteit, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Ook hebben we talrijke suggesties voor een uitgebreid ontbijtbuffet, voor een vergadering of conferentie. Wat u ook kiest, Deliveroo staat tot uw dienst. We werken samen met toprestaurants uit België die stuk voor stuk een fantastisch ontbijt serveren. U hoeft enkel een keuze te maken.

België: Een uitgebreid ontbijtaanbod van toprestaurants

Kies uit het aanbod, bestel online en we leveren uw maaltijd in een mum van tijd. U slaat twee vliegen in één klap: een maaltijd van restaurantkwaliteit terwijl u uw huis of kantoor niet hoeft te verlaten. Het is handig, snel en we leveren topkwaliteit. U krijgt het neusje van de zalm.

Voor een eenvoudig Belgisch ontbijt kunt u kiezen uit vers brood, enkele plakjes kaas en ham. Neem daarbij een koffie - al dan niet met melk - of een warme chocolademelk, enkele ontbijtkoeken en pistolets en u hebt een heerlijke maaltijd, perfect om de dag mee te beginnen. Wie een hartig ochtendmaal met meer proteïnen wenst, opteert het best voor een uitgebreid Engels ontbijt. Het smaakt vooral heerlijk wanneer het bereid is met verse ingrediënten zoals lokaal spek en eieren. Sluit af met een sneetje geroosterd brood belegd met confituur, spoel door met een kop Earl Grey thee en u beleeft een echte Britse klassieker.

Misschien verkiest u een exotischer ochtendmaal uit het Verre Oosten? Een Thais of Japans ontbijt bevat vaak gerechten gelijkaardig aan het avondmaal en ook dit kan een leuke manier zijn om de dag mee te beginnen. Probeer de specialiteiten van de restaurants uit uw buurt, geleverd door Deliveroo.