News / Student Results Day 2022

Examens: Deliveroo levert nu ook je cursus aan huis

24 Mei 2022 – Bestel tijdens je examens jouw cursus via Deliveroo

Stress, slaaptekort en race tegen de klok om die moordende deadline te halen... Je raadt het al, de examenperiode is opnieuw begonnen. Time is key tijdens de examens, maar dan besef je plots dat je nog een cursus moet afdrukken en je echt geen tijd hebt om nog naar het copy center te gaan."Roo to the rescue!", want tijdens de examenperiode levert Deliveroo je cursus of samenvatting tot aan jouw (kot)deur.

Beeld je even in: Het is de dag voor een belangrijk examen... De leerstof raakt maar niet in je hoofd, je moet de helft van je cursus nog van buiten blokken én je beseft net dat je die ene samenvatting nog moet afdrukken. Mission impossible! Gelukkig kan je vanaf maandag 30 mei in Gent en Brussel je cursus aan je kot of op locatie laten leveren dankzij de pop-up copy shop van Deliveroo.

Voor slechts €5,00* bestel je jouw cursus eenvoudig bij de bezorgservice. Plaats je bestelling via Deliveroo.be en stuur je pdf-bestand vervolgens door via mail. Om alle studenten een hart onder de riem te steken, zorgt Deliveroo bovendien voor wat extra motivational snacks bij je bestelling. Zo ben je helemaal klaar om er tegenaan te gaan. Wanneer je bovendien nog extra tijd wil winnen, kan je natuurlijk ook nog steeds je favoriete study food bestellen. Je snap het al: Deliveroo's got your back tijdens deze lastige periode.

Papier boven! Wist je trouwens dat er heel wat voordelen hangen aan studeren op papier in plaats van een scherm? Uit verschillende bronnen blijkt dat onze hersenen informatie beter opslaan wanneer we die lezen op papier. Daarnaast is het op papier ook eenvoudig om met een pen notities aan te brengen, wat dan weer zou helpen met het verwerken van de leerstof. Op die manier verwerk je de inhoud op je eigen manier en wordt het makkelijker om conceptueel na te denken en zelf verbanden te leggen. ***

Nog niet helemaal overtuigd? Vergeet dan ook niet dat je op een laptop of tablet makkelijker afgeleid geraakt doordat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn. Het is dus aangeraden om je laptop of tablet vol apps en meldingen even aan de kant te leggen om zo volledig gefocust te studeren. Tijd om die papieren cursus te bestellen dus. Wij geloven in je!

Verzendingskosten zijn niet inbegrepen Vanaf maandag 30 mei kan je je cursus met motivational snacks bestellen bij Deliveroo in Gent en Brussel. Plaats je bestelling en stuur nadien je ordernummer, stad en cursus via het e-mailadres in de app. bronnen: vrt.be en examencommissie.com*

Back to our newsroom

View more news articles