News / Pumpkin time! 5 heerlijke herfstgerechten met pompoen

Pumpkin time! 5 heerlijke herfstgerechten met pompoen

28 September 2022 – Deliveroo somt de lekkerste pompoengerechten voor je op

De zomer is nu echt wel voorbij en dat betekent dat pompoenseizoen is begonnen. Tijdens cosy season duikt de ultieme herfstgroente dan ook overal op: in je geliefde pumpkin spice latte, in je soep of in een stomend eenpansgerecht. Ontdek hieronder 5 heerlijke gerechten met pompoen die je eenvoudig op Deliveroo kan bestellen. Pumpkin season? Yes please!

Wanneer we denken aan gerechten met pompoen denken we spontaan aan een warm kopje pompoensoep en ook al is dit het ultieme comfortfood tijdens de herfst. Toch zijn er zoveel meer mogelijkheden met pompoen. Van slaatjes tot sushi, ontdek hieronder je nieuwe favorieten voor deze herfst.

  1. Brussel - Pumpkin Spice Latte bij Hinterland

De laatste jaren won de pumpkin spice latte enorm aan populariteit, en terecht! Het kruidige alternatief van een gewone latte doet ons dromen van cosy herfstavonden aan het haardvuur.

2. Brussel - Pumpkin & bacon pie bij Cherry Delicatessen Flagey

Wat dacht je van een combinatie van pompoen, bacon en courgette? Bij Cherry Delicatessen Flagey smul je van dit heerlijke trio die verwerkt zit in een soort quiche.

3. Gent - Quiche met pompoen en oesterzwammen bij Les Tartes de Françoise

Een lekker warme quiche kan niet ontbreken tijdens de herfst en dat is ook Les Tartes de Françoise niet ontgaan. Met deze quiche geniet je van een smaakbommetje met pompoen en oesterzwammen.

4. Antwerpen - Honey Roasted Squash bij Eeetwell

Dit slaatje bij Eeetwell is ideaal als lichte herfstlunch met de honey roasted squash, granny smith appels, spiced pumpkin zaadjes, geitenkaas, bruine rijst, kool en balsamico vinaigrette.

5. Antwerpen - Red Curry Pumpkin bij Nimmanhaemin

De liefhebbers van een stomende curry kunnen terecht bij Nimmanhaemin voor een heerlijke Red Curry met paprika, Thaïse basilicum en pompoen. Een vegetarisch alternatief voor de typische red curry met kip.

Back to our newsroom

View more news articles