News / Nutella Day 2023

Deliveryay, it’s Nutella Day!

24 January 2023 – Deliveroo tipt 5 verrassend Nutella-gerechten om je vingers bij af te likken

Eet jij ook iedere ochtend boterhammen met Nutella, of durf je als midnight craving al eens stiekem met een lepeltje uit de pot eten? Nutella-lovers unite, want op 5 februari vieren we World Nutella Day. Geen betere manier om te vieren dan met je favoriete hazelnootpasta in al zijn vormen. Deliveroo tipt de de 5 gerechten die dankzij Nutella nog beter zijn!

Pizza Nutella Deze pizza besmeerd met Nutella en getopt met aardbeien en hazelnoten brengt je instant naar de zevende chocoladehemel. Lekker als vieruurtje of perfect als dessert om te delen met vrienden, de diehards eten dit natuurlijk als avondeten, niet?

Beschikbaar bij Otomat in Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent, Mechelen en Leuven.

Nutella Tiramisu Ball Wie dacht dat tiramisu al overheerlijk was, heeft het goed mis, want bij Balls ‘n Glory combineerden ze deze italiaanse topper met een andere italiaanse chou: Nutella. Het resultaat is een zoete bal met hazelnootpasta waar iedere zoetekauw zijn hartje sneller van gaat slaan.

Beschikbaar bij Balls & Glory in Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven en Sint-Niklaas.

Nutella donuts Bij Dunkin’ bestel je niet 1, niet 2 maar 3 donuts gevuld met Nutella. Kies voor de Nutella Croissant Donut (a.k.a cronut), de Swirl Nutella Donut of de Crunchy Nutella Donut of bestel ze alle drie voor een echte Nutella Donut Party, we won’t judge!

Beschikbaar bij Dunkin’ in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Brugge, Hasselt, Luik, Charleroi en Doornik.

Nutella & banaan empanada Empanadas kunnen enkel hartig zijn? Think again, bij Tota in Antwerpen serveren ze verschillende dessert- empanadas met o.a. dulce de leche, maar ook met Nutella & banaan, het probereren waard als je ‘t ons vraagt!

Beschikbaar bij Tota Antwerpen

Maki Nutella Vervang je klassieke sushi eens door zoete sushi met Nutella. Dankzij het hartige gehalte van de kleefrijst, in combinatie met het smeuïge, notige van de Nutella, zal je nooit meer iets anders willen. De sushi-verslaving maakt vanaf nu plaats voor de zoete sushi-verslaving. Jammie!

Beschikbaar bij Sushi Line in Brussel en Luik in en Sushi World in Brussel, Louvain-La-Neuve, Luik en Charleroi

Bestel je favoriete Nutella-gerechten op Nutella-dag eenvoudig bij je thuis via deliveroo.be

Back to our newsroom

View more news articles