News / Deliveroo pakt voor het eerst uit met kattenkoekjes voor International Cat Day

Deliveroo pakt voor het eerst uit met kattenkoekjes voor International Cat Day

8 Augustus – Vandaag is het International Cat Day! Ben je op zoek naar een last-minute verwennerij voor je geliefde furry friend ? Look no further! Alleen vandaag kan je op deliveroo.be heerlijke kattenkoekjes bestellen. De bezorgservice werkt hiervoor samen met kattenbakkerij Kastaar. Als dat geen purr-fecte match is!

Oproep aan alle crazy cat lovers: vandaag is dé dag om jullie kat extra te verwennen! En wat is een betere verwennerij voor je kat(ten) dan heerlijke snacks?

Deliveroo verkoopt voor het eerst in België cat cookies. De delivery service klopte hiervoor aan bij bakkerij Kastaar, gespecialiseerd in lekkers voor viervoeters. Want zij weten maar al te goed dat onze harige vrienden, net als wij, af en toe zin hebben in een lekker tussendoortje.De hartvormige kattenkoekjes zijn echter niet zoet, maar hartig. In plaats van suiker of nootjes, zijn ze gemaakt van ingrediënten waar katten van houden zoals vis. Zo bestaan de 100% homemade koekjes van Kastaar uit zalm, catnip (kattenkruid), volkorenmeel en olijfolie. Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of toegevoegde suikers.

Fur-real? Ja, natuurlijk! De kattenkoekjes zijn uitsluitend op maandag 8 augustus te bestellen via de 'Cookies for your Cat' e-shop op Deliveroo.be in Gent en Brussel. Voor een heerlijke zakje gevuld van hartvormige kattenkoekjes betaal je € 4,99 (75g).

Back to our newsroom

View more news articles