News / International Beer Day 2022

International Beer Day Exclusief: Deliveroo slaat de handen elkaar met Brussels Beer Project

25 Juli 2022 – Ontdek het gamma van Brussels Beer Project tijdens International Beer Day

Op 5 augustus vieren we International Beer Day, en aangezien bier onze nationale trots is, zet Deliveroo het geliefde drankje met plezier in de kijker. Daarom besloot de delivery service dat het tijd was om een samenwerking met Brussels Beer Project op poten te zetten. Zo bestel je voortaan het beste bier van Brussel exclusief via deliveroo.be.

Aangezien bier een van de favoriete zomerdrankjes is van velen, was dit het geschikte moment om de samenwerking tussen Deliveroo en Brussels Beer Project op poten te zetten. Het gouden goedje is immens populair en ook de Brussels Beer Project wist ondertussen al de harten te veroveren van menig Brusselaars en daarbuiten.

Bovendien is de zomer het geschikte moment om nieuwe bieren te ontdekken. Niets beter dan een fris biertje tijdens de warme zomeravonden of tijdens een picknick met je vrienden. Dat weet ook Sebastien Morvan, co founder van Brussels Beer Project:

"De samenwerking met Deliveroo is voor ons een mooie kans om craft beers nog breder te verspreiden. Ik vind het zalig hoe je samen met vrienden in een parkje kan zitten en dan lekker eten en bier van Brussels Beer Project te laten leveren."

De e-shop van het Brussels Beer Project is vanaf 28 juli exclusief beschikbaar via deliveroo.be in Brussel. Ontdek de shop via via deze link.

Voor elke maaltijd een biertje

Krijg jij naast dorst, ook honger wanneer het over bier gaat? Dat snappen we! Daarom stelde bier-expert Dimitri van de Brussels Beer Project een lijstje samen met de lekkerste beer/food combinaties, want ja, ook food pairing met bier is helemaal hot & happening! Ontdek ze hieronder.

Delta IPA & a juicy & cheesy burger Met Delta IPA ben je altijd klaar voor een lekkere burger! Tip: Burgers bij Manhattn's Burger

Grosse Bertha & sushi Bertha gecombineerd met vis, altijd een goed idee! Tip: Sushi bij Maki Maki

Jungle Joy & ice cream Tijd voor dessert! Tip: Ijsjes bij Amorino

Juice Junkie & poké bowl De perfecte combo van tropische smaken! Tip: Poké bowl bij Hawaiian Poké Bowl

Wunder Lager & salads Gezond en knapperig, goed bezig! Tip: Slaatjes bij Le Pain Quotidien

Dark Sister & pad thai Niets beter dan 2 klassiekers combineren! Tip: Pad thai bij Pitaya

Pico Nova & pizza A match made in heaven! Tip: Pizza bij Otomat

Back to our newsroom

View more news articles