News /  Tournée Générale wanneer de Belgen scoren!

Delivering-ring-ring: Deliveroo trakteert een rondje wanneer België scoort

23 November 2022 – Tournée Générale wanneer de Belgen scoren!

GAME ON! Tournée Générale! Morgen is het zover! Dan speelt ons geliefde team hun eerste match tijdens het grootste voetbaltoernooi ter wereld . Voor die match halen we onze zwart-geel-rode outfits alvast boven en zorgen we dat het bier koud staat! Maakt België een goal? Dan kan je ook je Tournée Générale-momentje thuis beleven, want Deliveroo en ghost kitchen Casper trekken aan de bel en trakteren op een gratis rondje burgers!

Tournée Générale is niet langer enkel iets voor op café, want speciaal voor de gelegenheid slaan Deliveroo en Casper de handen in elkaar om het bekende ‘gratis rondje voor iedereen van het huis’ tot bij jou thuis te brengen. Ja, je hoort het goed! Van zodra ons team scoort,geven Deliveroo en Casper een Tournée Général door niet te trakteren op een gratis biertje, maar op een 1 + 1 limited edition devilish burger.*

Naar aanleiding van het toernooi creëerde ghost kitchen Casper een burger in de Belgische driekleuren. De burger zelf bestaat uit een bun van rode biet met sesamzaad, een 100% Belgisch, grasgevoerde Angus, cheddar, sla, tomaat en Barney’s geheime saus.

Het Tournée Générale aanbod zal uitsluitend op de dagen waarop ons land speelt én een goal maakt beschikbaar zijn bij Casper in Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven en Brugge via Deliveroo.be.

Gedurende het volledige toernooi kan je smullen van de limited edition devilish burger, maar wanneer ons team scoort tijdens een van hun matchen, krijg je bij iedere bestelling van deze burger, een extra burger gratis! Voor zo’n limited edition burger betaal je €9,50 of je combineert hem met aardappel wedges voor €11,50.

Dus hoe meer jij onze jongens van het Belgische team aanmoedigt, hoe meer kans je maakt op een extra gratis driekleurige burger. Game ON! Tournée Générale!

Ken je het speelschema nog niet vanbuiten? Ontdek dan hieronder wanneer het tijd is om te supporteren en die bel te laten luiden:

  • 23/11 om 20.00u: België vs Canada
  • 27/11 om 14.00u: België vs Marokko
  • 01/12 om 16.00u: Kroatië vs België

*actie geldig op dagen dat België een match speelt bij alle Casper-vestigingen in België: Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Luik en Brugge.

Back to our newsroom

View more news articles