Quick

BelgischAmerikaansBurgersSnel

3.9 500+ beoordelingen

Ontdek of Quick bezorgt naar

Log in for your recent addresses

Inloggen

Gerechten

  • Big Giant Menu

    More to love. Maar vanwaar komt deze uitzonderlijke burger ? Men vertelt dat de Giant onlangs in de ‘mythische’ sausketel gevallen is, het best bewaarde recept van Quick. Sindsdien heeft hij een indrukwekkend formaat aangenomen ! Zo werd de Big Giant geboren.

  • King Fish Menu

    Een vis gevangen in open zee, gepaneerd met tuinkruiden en bedekt met gesmolten Cheddar. Hij ontmoet een prachtige tartaarsaus met knapperige andijvie ... Ze trouwen en krijgen samen veel lekkerbekjes! En om het sprookje compleet te maken, is de witte visfilet voorzien van het MSC-keurmerk voor duurzame visserij. Dit staat garant voor vispraktijken die het visbestand en de mariene ecosystemen beschermen.

  • Big Giant

    More to love. Maar vanwaar komt deze uitzonderlijke burger ? Men vertelt dat de Giant onlangs in de ‘mythische’ sausketel gevallen is, het best bewaarde recept van Quick. Sindsdien heeft hij een indrukwekkend formaat aangenomen ! Zo werd de Big Giant geboren.

  • Giant

    Dit is dé burger. Bekend geworden om zijn onnavolgbare Giant saus, op basis van mayonaise, ketchup en een vleugje kappertjes. Voeg daar twee gehakte steaks van puur rundvlees, gesmolten cheddar, uitjes en knapperige sla in een warm broodje aan toe en je hebt de icoon van alle generaties!

  • King Fish

    Er was eens een mooie gepaneerde witte visfilet met tuinkruiden... Gevangen op open zee en bedekt met gesmolten cheddar. Hij ontmoette een prachtige tartaarsaus met haar knapperige andijvie ... Ze trouwden en kregen samen heel veel lekkerbekjes. En om het sprookje compleet te maken, is de witte visfilet voorzien van het MSC-keurmerk voor duurzame visserij. Dat staat garant voor vispraktijken die het visbestand en de mariene ecosystemen beschermen.

  • De Pistolay

    Un pistolet avec du bœuf 100 % belge, deux tranches de bacon, un onctueux fromage trappiste et une sauce à la bière trappiste de Chimay. Le tout sur un lit de laitue iceberg, saupoudré d'oignons rouges marinés et de petits oignons croustillants.