Levering van Japanse maaltijden in België

Hoewel de Japanse keuken aanvankelijk nog wat aan de zijlijn stond, is het nu een populaire keuze voor wie gezellig wil tafelen of een snelle hap sushi wenst. Dankzij de complexe smaken en de klemtoon op verse en vernieuwende ingrediënten kende de Japanse keuken in België de laatste decennia een groeispurt.

En hoewel een uitje naar een Japans restaurant fijn kan zijn, weten wij bij Deliveroo dat er niets gaat boven het genieten van sashimi en noedels in uw eigen knusse woning. Om u deze buitenkans te kunnen aanbieden, zijn wij in zee gegaan met de beste Japanse restaurants van België. Maak een keuze uit het aanbod van uw buurtrestaurants en bestel online. Deliveroo brengt uw bestelling in een mum van tijd aan uw deur zodat u meer tijd overhoudt om te genieten en uw smaakpapillen te verwennen.

Wat staat er op het menu?

België: Ervaar het genot van de Japanse keuken

Als u eenmaal gekozen hebt en wij uw bestelling ontvangen hebben, zetten wij alles op alles om uw maaltijd zo snel mogelijk af te leveren. Aangezien de Japanse keuken veel onbekende en speciale ingrediënten bevat, is Japans koken thuis een hele uitdaging. Het vergt jaren ervaring om de fijne smaak te perfectioneren. Bestel bij Deliveroo en wees zeker van gerechten bereid door topchefs die over de instrumenten en vaardigheden beschikken om uw maki rolletjes perfect te bereiden.

Ook vegetariërs vinden hun gading in de uitgebreide Japanse keuken. Wees eens avontuurlijk en probeer okonomiyaki: een pannenkoek met een vulling naar keuze, vandaar ook de naam die betekent “klaargemaakt zoals u het wenst”. Een ander fantastisch gerecht is kitsune udon dat genoemd is naar de vossen die volgens de legende verzot zijn op deze dikke noedels in bouillon bedekt met gefrituurde tofu.

Een troostende sukiyaki stoofpot, gefrituurde yakisoba noedels of krokante tempura met rijst ... Wat u ook wenst, de restaurants in uw buurt serveren stuk voor stuk deze authentieke recepten. Bestel bij Deliveroo’s partnerrestaurants in uw stad en wij brengen uw maaltijd razendsnel aan uw deur.