Levering van Italiaanse maaltijden in België

De Italiaanse keuken is onovertroffen. Rijke smaken, verse ingrediënten en een enorme variëteit dragen bij tot de populariteit. Wenst u de eenvoud en betrouwbaarheid van uw favoriete pizza of pasta, of probeert u liever verschillende regionale gerechten uit? Er is voor elk wat wils. Ook in België is de Italiaanse keuken heel populair en er zijn dan ook veel restaurants die u authentieke gerechten aanbieden.

Bent u een fervente fan van Italiaanse gerechten of wilt u gewoon eens wat nieuws proberen, Deliveroo zorgt ervoor dat u kunt genieten van topkwaliteit. U hoeft hiervoor bovendien helemaal het huis niet uit. Ons doel is uw leven te vergemakkelijken, dus werken wij met Italiaanse restaurants van over heel België waardoor ons aanbod heel uitgebreid is. Nadat u online bij ons hebt besteld, brengen wij uw maaltijd tot bij u. Ontvang een bestelmaaltijd van het beste restaurant in de buurt voor een gezellig avondje thuis.

België:Bestel Italiaanse lekkernijen vanuit uw luie zetel

Een echt Italiaans maal bestaat uit de volgende gangen: antipasto (aperitiefhapje), primo (voorgerecht), secondo (hoofdgerecht), contorto (bijgerecht of groente) en dessert. Het klinkt wat overdadig, maar het is ideaal na een drukke dag. Er is een ruim aanbod aan regionale variëteiten, dus dompel u volledig onder in de Italiaanse keuken en proef van alles wat.

Het voorgerecht omvat meestal een pasta of een soep. Hebt u zin in een heerlijk romig maal? Kies dan spaghetti carbonara met onvervalste Italiaanse kaas en gezouten vlees. Een lekkere vegetarische optie is spaghetti alla Norma, waarbij de kracht van de smaak in de aubergines zit vervat. Weer een ander alternatief is risotto: traag gegaarde rijst in bouillon tot het geheel vochtig en romig is. Hoofdgerechten bevatten meestal vis of vlees, maar pizza met een dunne korst kan natuurlijk ook.

Sluit uw maaltijd zeker af met een heerlijk dessert, zoals affogato of tiramisu. Bestel uw feestmaal bij Deliveroo en in een mum van tijd staan wij aan uw deur. Dé ultieme stijlvolle bestelmaaltijd krijgt u bij ons.