Levering van Indiaas maaltijden in België

Pittig, pikant, heerlijk. Drie woorden die de geneugten van de Indiaas keuken beschrijven en die voor een belangrijk deel de populariteit verklaren. Soms voldoet enkel een curry met rijst en naanbrood, vooral wanneer u zin hebt in iets feestelijks. België heeft een ruim aanbod aan Indiaas restaurants die stuk voor stuk authentieke en hoogstaande gerechten aanbieden. Ook al hebt u reeds een favoriete Indiaas eetgelegenheid in de stad, bij Deliveroo denken wij dat u evengoed comfortabel thuis kunt genieten van uw favoriete maaltijd.

Eet van twee walletjes: gerechten van restaurantkwaliteit van de hand van topchefs, geleverd aan huis. Het spreekt voor zich dat Deliveroo zo snel mogelijk bij u aanbelt. U hoeft enkel onze uitgebreide lijsten uit verschillende Belgische steden in te kijken en online bestellen.

Wat staat er op het menu?

België: Ontdek de pittige smaken van de Indiaas keuken

De Indiaas keuken heeft een rijk aanbod aan gerechten, van de pikantste sauzen en romigste curries tot zacht brood, knapperige voorgerechten en krokante papadums. Het is moeilijk een keuze te maken uit zoveel verschillende smaken en texturen. Maar als u vrienden en familie uitnodigt voor een maaltijd, dan mogen bijgerechten zeker niet ontbreken: gefrituurde groentensamosa’s, gekruide bhajis of zachte chapati.

Zowel vleeseters als vegetariërs vinden hun gading in de Indiaas keuken. Hoewel kip een hoofdbestanddeel is, wordt ook lamsvlees vaak gebruikt. Bij curries zit de smaak vervat in de saus die perfect aansluit bij het vlees: rogan josh is briljant rood en aromatisch, terwijl kip in boter zacht en toegankelijk is, en kormas dan weer romig en zwaar. Saag paneer is een populair vegetarisch gerecht op basis van zijdezachte spinazie en Indiaas kaas. U kunt ook genieten van stoofschotels met volle linzen of kikkererwten: een hartig hoofdgerecht.

In welk Indiaas gerecht u ook zin hebt, u vindt het gegarandeerd bij de eetgelegenheden in de buurt waarmee Deliveroo samenwerkt. Bestel via onze website en wij brengen uw maaltijd onmiddellijk van de keuken tot bij u thuis.