Deliveroo for work / Food for thought

Terug op kantoor? Motiveer je team met smakelijke voordelen

Lekkere traktaties en maaltijden op het werk zijn een ideale manier om je team zich betrokken, gemotiveerd en gewaardeerd te laten voelen.

Of je bedrijf nu een gefaseerde terugkeer naar het werk plant of een hybride model invoert, een positieve en opbouwende bedrijfscultuur was nog nooit zo belangrijk. Volgens het Global Trends-rapport van LinkedIn voor 2022 zijn werknemers die zich op het werk gewaardeerd en gehoord voelen, drie keer vaker tevreden met hun baan. Bovendien ziet 40% van de werkzoekenden de werkcultuur als een topprioriteit.

Motivatie gaat vaak door de maag, dus extraatjes zoals speciale teammaaltijden kunnen een belangrijke rol spelen om ervoor te zorgen dat je team zich betrokken, gemotiveerd en gewaardeerd voelt.

Breng je team dichter bij elkaar

Vergaderingen met catering, een wekelijkse werkborrel en maaltijden met het hele team zijn ideaal om collega’s eens in een andere context samen te brengen, zonder problemen met een slechte verbinding of microfoons die per ongeluk uit staan. Met lekker eten wordt het kantoor een gezellige plek waar mensen graag tijd doorbrengen. En als je het goed aanpakt, kun je zo meer werknemers motiveren terug op kantoor te komen werken.

Laat elke vrijdag pizza bezorgen, bestel een hapjesschotel voor de maandelijkse bijeenkomst of organiseer een gezellige welkomstlunch op kantoor: welke formule je ook kiest, als je je werknemers laat zien dat je om hen geeft, heeft dit ongetwijfeld een positief effect op de lange termijn.

Weet je niet zeker waar te beginnen? Geen probleem, wij helpen je de juiste keuze te maken voor jouw bedrijf. Met onze oplossing voor groepsbestellingen kun je vooruit plannen of op het laatste moment bestellen voor een spontane werklunch. Organiseer je een groter evenement op kantoor, dan kan ons catering team je helpen er een succes van te maken.

Team bonding
Team bonding
Ease back to work jitters
Ease back to work jitters

Met een gerust hart terug naar kantoor

Voor sommige mensen is terug op kantoor werken en het openbaar vervoer nemen niet zo vanzelfsprekend, dus het is belangrijk dat je er als bedrijf alles aan doet om werknemers gerust te stellen.

Uit een enquête door CIPHR bleek dat 1 op de 5 werknemers zich zorgen maakt over het terugkeren naar hun gebruikelijke werkplek. De meeste bedrijven hebben hun werkruimten aangepast om covidrisico’s te beperken, en op het gebied van eten moet hetzelfde worden gedaan.

Laat je team bijvoorbeeld individueel verpakte maaltijden kiezen via onze gebruiksvriendelijke functie voor groepsbestellingen. Maak gewoon 24 uur van tevoren een link, deel die met je team en dan kunnen tot 150 mensen een gerecht aan de bestelling toevoegen voordat je gaat afrekenen.

Stel hier je account in om aan de slag te gaan.

Flexibele maaltijden voor flexibel werken

Uit onze recente enquête over werk na de pandemie bleek dat 59% van onze klanten een hybride werkmodel invoert. Werknemers komen bijvoorbeeld op verschillende dagen naar kantoor, dus je hebt de flexibiliteit nodig om ervoor te zorgen dat niemand van teaminitiatieven wordt uitgesloten.

Hier bieden onze maaltijdtegoeden voor teams of individuele werknemers een oplossing: jij stelt een budget in, je collega’s bestellen via de Deliveroo-app en de rekening wordt via één factuur per maand betaald. Dat klinkt de financiële afdeling vast als muziek in de oren! En als bepaalde teamleden nog thuiswerken, kunnen ze met hun maaltijdtegoed gewoon thuis eten bestellen, zodat niemand buiten de boot valt.

Wil je je interne catering in een nieuw jasje steken, dan zijn onze hybride cateringoplossingen wellicht interessant. Praat met ons team voor meer informatie.

Flexible meal solutions
Flexible meal solutions
Token of appreciation
Token of appreciation

Laat je waardering zien

Een opbouwende cultuur is cruciaal tijdens de terugkeer naar het werk. Om een ondersteunende omgeving te creëren, mag je niet vergeten de prestaties van je team te erkennen en te belonen. Het is namelijk belangrijk dat werknemers zich gewaardeerd voelen en de ruimte hebben om hun gezondheid en welzijn voorop te stellen. Zo gaat iedereen elke dag opnieuw met plezier naar het werk.

Hoe kunnen we onze waardering laten zien? Zoals bleek uit onze recente enquête, is eten voor 60% van onze klanten absoluut essentieel of zeer belangrijk voor hun huidige werkomgeving. Bedank je team dus met lekker eten, cadeaubonnen of pakketten voor thuis.

Maaltijdtegoed is ook ideaal om je team eens per maand of kwartaal met een lekkere lunch te bedanken voor de inzet en de behaalde resultaten. Of laat zien dat je je team waardeert met een digitale cadeaubon van Deliveroo (die je individueel of in grote hoeveelheden voor het hele team kunt kopen). Iedereen voelt zich graag gewaardeerd en lekker eten is de ideale manier om mensen op te peppen.

Maak de terugkeer naar het werk aantrekkelijker met Deliveroo for Work: ontdek ons aanbod aan zakelijke oplossingen als ideale aanvulling op je bestaande welzijnsprogramma’s.

Volg ons op Facebook, Instagram and LinkedIn voor meer.