Smakelijk werken

Deliveroo for Work is een flexibele oplossing voor elke gelegenheid.

Wil je € 50 korting op je eerste bestelling van meer dan € 100?

Meld je vandaag nog aan! Er zijn voorwaarden van toepassing.

Meld je aan voor Deliveroo for Work

Waarom kiezen voor Deliveroo for Work?

Handen die een mes en vork vasthouden

Creëer voor je team maaltijdtegoeden op maat

Vergrootglas boven documenten

Eén maandelijkse factuur in plaats van honderden bonnetjes

Pizza, sushi en frieten

Kies uit duizenden restaurants en winkels

Feestelijke confetti

Deskundige catering voor grote evenementen, zelfs op korte termijn


Klaar om van start te gaan?

Veelgestelde vragen

Met Deliveroo for Work heb je geen minimum bestelbedrag of abonnementskosten.

Je betaalt vaste leveringskosten (nee, we rekenen geen extra hoge prijzen!) en je betaalt geen servicekosten wanneer je bestelt.

Afhankelijk van de grootte van je bedrijf, kan het zijn dat we een laag bedrag voor de administratie in rekening brengen. Dat bedrag zie je dan op je maandelijkse facturen. Als je in een bepaalde maand geen bestellingen plaatst, betaal je geen administratiekosten.

We vragen je om een opt-in, maar dit is geen contract. Je kunt deze overeenkomst op elk moment opzeggen en je bent niet verplicht om een bestelling te plaatsen.

Zodra je je voor Deliveroo for Work hebt aangemeld, vragen we je een .csv-bestand te uploaden met de namen en de teams van de medewerkers die je graag een maaltijdtegoed wilt geven. Er is geen minimum of maximum aantal personen.

Daarna kies je het team, de tijd, het bedrag en waar de bestelling naartoe mag worden geleverd, zodat je altijd de touwtjes in handen hebt.

Meer informatie over Maaltijdtegoed

Log in bij Deliveroo met je Deliveroo for Work-account, kies een restaurant en selecteer 'Groepsbestelling plaatsen'. Deel vervolgens de link naar de bestelling met je team.

Meer informatie over Groepsbestellingen

Stuur een e-mail naar corporate@deliveroo.be of neem contact op met je Deliveroo for Work-accountmanager. Dan helpen we je de perfecte cateringoplossing te vinden voor je evenementen.

Meer informatie over Catering

Ga naar onze cadeaubonwinkel om een individuele cadeaubon te kopen, of plaats een bulkbestelling (meer dan € 300).

Meer informatie over Cadeaubonnen

Er wordt een creditnota verstrekt op je eerste factuur. Er geldt een minimale bestelwaarde van € 100. Er zijn leverings-, service- en administratiekosten van toepassing. Aanbieding geldt niet bij aankopen van cadeaubonnen. Zie www.deliveroo.be/nl-be/legal voor de volledige voorwaarden.