Workplace food, reimagined

Trakteer jouw team en jullie klanten op de lekkerste maaltijden. Maak nu kennis met Deliveroo for Business. Bye bye flauwe catering, hello Taco Tuesdays!

Make your office happier. Fill it with food.

Je krijgt je eigen toegewijde accountmanager en een zakelijke tool om alles te controleren. Deliveroo for Business is geliefd bij kantoren over de hele wereld.

"Wanneer we 's avonds nog laat op kantoor zijn, kunnen we eten bestellen via het zakelijk account. Personeel werkt nog vaak laat door, en als we goed eten kunnen krijgen van een uitgebreid gamma aan restaurants, blijven we gemotiveerd"

––

Lazard

"Gezond eten bij de hand heeft echt invloed op mijn focus. Met een mand van het meest verse en lekkerste fruit op kantoor, voel ik me productiever en eet ik minder zoete snacks en drankjes. Ook heb ik geen energie-dip meer na de lunch. Ik zou een Deliveroo for Business fruitbox aanraden voor elk kantoor!"

––

Snowflake

"Deliveroo for Business is een plezier om mee samen te werken. Ons zakelijk account is heel eenvoudig te beheren en de accountmanagers hebben ons geholpen met geweldig eten en snacks voor onze bedrijfsfeestjes, of zelfs taarten voor verjaardagen. Het bestellen van allerlei eten was nog nooit zo eenvoudig!"

––

Expedia

"Wat we leuk vinden aan Deliveroo for Business, is de keuze van opties en de flexibiliteit om op verschillende momenten van de dag te bestellen, voor alle soorten vergaderingen. Met Deliveroo for Business kunnen we bestellen waar we zin in hebben, en wanneer we het nodig hebben. We love it!"

––

Facebook

"Hoe snel ons bedrijf ook is gegroeid, wekelijks plannen we minstens één gezamenlijke teamlunch. Wij geloven dat het cruciaal is om ervoor te zorgen dat mensen zich nooit verdeeld voelen, ongeacht hun positie. Het fantastische aanbod aan restaurants op Deliveroo zorgt ervoor dat er eten is voor elk wat wils. Verder is het geweldig dat onze accountmanager altijd bij de hand is om (nieuwe) restaurants aan te bevelen."

––

Flextrade

Simple rules

Wij geven jullie team een zakelijk bestelkrediet...

Maak eenvoudig een besteltegoed aan per persoon of team met bepaalde restricties. Bepaal zelf wat de bezorgadressen zijn en tussen welke tijden er bestelt mag worden.

Eenvoudig bestellen

...ze bestellen, tracken en genieten!

Jullie team gebruikt de Deliveroo app voor hun bestellingen. Met één knop in de checkout bestellen ze via het bedrijfskrediet. Ze weten precies wanneer hun eten bezorgd wordt via de real-time tracking van het restaurant tot op kantoor.

Eén enkele factuur

Eén maandelijkse factuur, gedaan met allemaal aparte ticketjes

Vergeet onhandige declaratiesystemen en ticketjes. Deliveroo for Business geeft je één transparante factuur met BTW informatie.

"Als ik indruk wil maken op klanten, vraag ik altijd naar nieuwe en goede restaurants. Ik hou van een last-minute challenge!"

James, Deliveroo Account Manager

"Onze klanten vinden het fantastisch dat ik er ben om hen te helpen bij bestellingen en communicatie met restaurants of cateraars, of het nu gaat over bestellingen voor 10 of voor 100 personen."

Nour, Deliveroo Account Manager

Persoonlijke service

Je eigen account manager

Een assistent, een food kenner en een technisch expert... alles in één. Je account manager beantwoordt al je vragen omtrent maaltijden op jouw kantoor.

Verwen je medewerkers of klanten met een Deliveroo giftcard! Plaats nu je verzoek.

Beloon harde werkers of verwen je klanten met het lekkerste cadeau, de Deliveroo for Business giftcard! Met deze cadeaukaart gun je je medewerkers en/of klanten de vrijheid om eten te bestellen bij hun favoriete restaurant.

Verwen je medewerkers met onze pakketten voor thuis en virtuele events

Of het nu een aperitief, bedrijfsfeest, of team lunch is, wij hebben een geweldige verzameling pakketten, doe-het-zelf kits en virtuele events in de aanbieding. Breng je medewerkers samen, waar ze ook zijn.

Deliveroo for Business

Neem vandaag nog contact op!

Ontdek hoe Deliveroo for Business past binnen jullie bedrijfscultuur en pimp jullie eten op kantoor. Contacteer ons en we zetten in 'no time' jullie account op.